Käyttökokemuksia

Lue mitä testikäyttäjillämme on
kerrottavaa Thermacell -laitteesta.

Hellettä pukkaa

Suomen huikeasta kesästä nauttimisen ohella on tullut myös ThermaCelliä testailtua. Kainuussa pysyi hyttyset hyvin loitolla mökin terassilta. Jokunen yksittäinen saattoi välillä tulla pyörimään, mutta selkeesti oli hyötyä ThermaCellistä. Olosuhteet oli laitteen käytölle otolliset, kun tuulta ei ollut nimeksikään. Paarmoja tai kärpäsiä ei siinä paljoa pyörinyt, että niihin ThermaCellin teho jäi hieman kysymysmerkiksi Kainuussa.

Kainuun jälkeen laite oli taas käytössä Keski-Suomen maisemissa. Testasin laitetta keskellä päivää auringonpaisteessa ja pieni tuulenvire kävi ajoittain. Hyttyset ei häirinnyt lainkaan, mutta tuskin niitä olisi muutenkaan ollut. Paarmoja ja kärpäsiä kävi silloin tällöin pyörimässä ThermaCellistä huolimatta. Paarmoja oli muutenkin tosi paljon, että niitäkin laite kuitenkin jossain määrin hillitsi noin ensivaikutelmalta.

Yhteenvetona voisin tässä vaiheessa sanoa:

Parhaiten laite tehoaa hyttysiin (muut testatut paarmat ja kärpäset) Laite pitää olla ollut päällä vähintään sen 15 min, että alkaa tehoamaan. Sää pitää olla suht tyyni tai muuten teho heti kärsii. Laite on helppokäyttöinen ja edullinen. Tosin lisätarvikkeet tulee suht kalliiksi, jos laitetta käyttää paljon. Peruspaketilla pärjää sen 12 tuntia ja sehän menee käytännössä yhdessä viikonlopussa. Hintansa väärti laite mielestäni kuitenkin on.