Hyttysraportti

Lataa ILMAINEN HYTTYSRAPORTTI-sovellus ja pysyt kartalla hyttystilanteesta. Voit myös itse raportoida alueesi hyttystilanteesta.

 Lataa Hyttysraportti applikaatio Google Play kaupasta

Hyttysten torjunta

ThermaCELL hyttyskarkotin

Suoja-alue 20 m2

ThermaCELL hyttyskarkotin on näppärästi mukana kuljetettava, hajuton karkotin ulkokäyttöön. Se karkottaa tehokkaasti hyttyset ja hirvikärpäset. Yhdysvaltojen armeijankin käyttämä ThermaCELL-hyttyskarkotin pitää hyttyset poissa 98 -prosenttisesti , ilman iholle levitettäviä karkoteaineita. ThermaCELLin vaikuttava ainesosa on nimeltään d-Alletriini, joka on tehokkain tunnettu hyttyskarkote. Laitteen lämmittäessä karkotemattoa, karkoteaine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille noin 20 m2 suoja-alueen 10–15 minuutissa. ThermaCELL-karkotinta löytyy myös lyhtynä, jossa paristokäyttöiset LED-valot valaisevat tehokkaasti illan hämärtyessä pitäen samalla hyttyset loitolla. ThermaCELL® on täydellinen ratkaisu pihoille, terasseille, mökeille, retkeilyyn, veneilyyn, metsästykseen, marjastukseen jne.

Lue lisää ThermaCELListä

Mosquito Magnet -hyttysansa

Jopa 4000 m2 hyttysvapaata aluetta!

Hajuton ja myrkytön Mosquito Magnet hyttysansa toimii ulkona joka säällä ja imaisee sisuksiinsa jopa 100 000 hyttystä, mäkärää ja polttiaista viikossa. Mosquito Magnetia on kolme eri mallia Patriot, Independence ja Executive, jotka eroavat toisistaan hieman toiminnoiltaan ja pyydystyskapasiteetiltaan, mutta kaikki poistavat hyttyset saman kokoiselta alueelta. Kaikki mallit muuntavat nestekaasun hiilidioksidiksi, joka tehosteaine Octenolin kanssa houkuttelee hyttyset ansaan. Laitteen on todettu vähentävän vertaimevien hyönteisten määrää huomattavasti jo muutamassa päivässä. Patriot tarvitsee toimiakseen myös verkkovirtaa, muut kaksi käynnistetään omilla akuilla.

Lue lisää Mosquito Magnetista

InaTrap hyttyspyydys

Taistelu hyttysiä vastaan jatkuu sisätiloissa

Inatrap on uusi, tyylikäs hyttyspyydys sisäkäyttöön. Myrkytön ja hajuton Inatrap toimii sähköllä. Inatrap houkuttelee hyttysiä pienellä määrällä hiilidioksidia, joka tuotetaan aktivoimalla fotokatalyyttinen pinnoite pitkäkestoisella CCFL UV-valolla. Laite imaisee hyttyset säiliöön, jonne ne kuivuvat.

Lue lisää InaTrapista